Rólunk

2007 óta foglalkozunk szakdolgozati konzultációval. Egyetemet, tanár szakot végzett értelmiségi munkát végző szakemberek, elsősorban hivatásos szövegírók vagyunk.

Szolgáltatásunkat azért hoztuk létre, mert manapság sok főiskolai és egyetemi konzulens nyakába félévente legalább hatvan szakdolgozó szakad. Ennyi emberrel és munkájával fizikailag és szellemileg is lehetetlen érdemben foglalkozni. A konzulensek nem tudnak elegendő időt szakdolgozatíró hallgatóikra szánni, a szakdolgozati konzultáció sokszor vajmi keveset ér. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a konzulenseknek számos negatív tapasztaltuk van szakdolgozó hallgatókkal. Plágiumon kapják őket, vagy azon, hogy nem ők írják a dolgozatot. Ezek a problémák adták az ötletet: magánórák keretében „átvállaljuk” a konzulens feladatát, sőt annál is többet. Létrehoztuk az egyedi szakdolgozati konzultáció szolgáltatást.

A szakdolgozatírás és a szövegírás nem állnak messze egymástól, ezért tudunk segíteni azoknak, akik szakdolgozatukat írják. Éppúgy rendszerezni kell a gondolatokat, adatokat szakdolgozatban is, mint egy-egy újságcikkben, egy-egy weboldal szövegezésekor vagy másfajta szöveg írásakor. Csak tudni kell a különböző szövegekre vonatkozó szabályokat, elvárásokat. Igaz, hogy a szövegíráshoz érzék kell és fejlett íráskészség, és ezekkel nem mindenki rendelkezik. Mi azonban tapasztalatunk, szakmai rutinunk alapján olyan fortélyokkal, kézzel fogható dolgokkal tudunk segíteni, amelyekkel az íráshoz szükséges jó érzékkel aligha rendelkezők is meg tudják írni szakdolgozatukat.

Ha a mi segítségünkre van szükséged, elérhetsz bennünket aszakdolgozatikonzultacio@gmail.com címen. Felveheted velünk a kapcsolatot a weboldal Kapcsolat menüpontján található űrlap kitöltésével és elküldésével is. Bátran keress minket!

Rólunk, akik már voltak nálunk

„Ezt írta a konzulensem: Szerintem jó kis dolgozat lett, látszik, hogy sokat dolgozott rajta:) NAGYON KÖSZI a sok segítséget! Örülök, hogy veled írhattam:-) Ajánlani foglak másnak is, ha megengeded! Szilvi”

„A javaslataid alapján meg tudtam írni időben a dolgozatot. Nagyon köszönöm a segítséged, a konzulensem megdicsérte és engedte a köttetést. Még egyszer köszönöm szépen a hatásos segítséged! Andi”

„Nagyon jó lenne, ha az egyetemi konzulensek olyan módon segítenének, ahogyan Te. Úgy érzem, Te végzed el helyettük a munkájukat. Nagyon köszönöm együttműködésed, nagyon sokat segítettél. Mari”

„Hálásan köszönöm segítséged, a konzulensem jelesre értékelte a szakdolgozatomat. Ajánlani foglak másoknak. Eszter”

„Azt hittem, sokkal bonyolultabb a vázlatírás! Köszönöm, hogy megmutattad! Most már biztosan meg tudom írni a szakdolgozatomat! Adél”

„Olyan lendületet és ihletet kaptam, hogy azt hiszem, 2 hét alatt meg tudom írni egyedül is a szakdolgozatom. Nagyon köszönöm tippjeidet! Virág”

„Nem értettem, amikor a konzulens azt mondta: nincs a dolgozatban kohézió. Nagyon köszönöm, hogy ennek fortélyát megmutattad, a konzulensem végül nagyon megdicsérte a dolgozatomat! Ajánlhatlak másoknak? Évi”
„Igen meglepődtem, hogy készültél az óránkra, beleástad magad a témámba. Nagyon köszönöm, ritkaság az ilyen manapság. Kriszta”

„Nagyon-nagyon köszönöm a segítségedet! El sem tudod képzelni, mennyit segítettél! Köszönöm a csodás vázlatot és a kiegészítést is! Sz. Ui.: A honlapod szuper!”

„Most tudtam meg, hogy a plágiumvizsgálaton átment a lányom szakdolgozata! Nagyon örülök, és nagyon köszönjük a segítséged! Mari”

„Szeretném Neked még egyszer nagyon-nagyon megköszönni a vázlatot, amit írtunk! :) Ma reggel mutattam be a tanárnőnek. Csak annyit mondok, hogy azóta más szemmel néz rám!:) Sokkal kedvesebb segítőkészebb volt, mint eddig bármikor. Sz.”