Szolgáltatásaink

Egyéni személyes konzultáció: Az órák mindig személyre és problémára szabottak, egyedi igények mentén haladnak. A személyes konzultáció egy óra (60 perc), ára bruttó 9000 Ft. Fizetés: a helyszínen. Az órára hozd magaddal az iskolád szakdolgozati követelményeit, jegyzetfüzetet és tollat, esetleg laptopod, a többit tőlünk kapod.

Csoportos konzultáció: 2-4 fő (barátok, csoporttársak) egyszerre is fordulhat hozzánk segítségért. Ennek ára összesen bruttó 15.000 Ft, amelyet a csoporttagok tetszésük szerint dobhatnak össze. 

Folyamatos támogatás: Lényege, hogy a szakdolgozatírás befejezéséig, azaz a szakdolgozat elfogadásáig segítünk a szakdolgozónak. Legyen szó tartalmi kérdésekről és/vagy formai szerkesztésről. Az órák mindig személyre és problémára szabottak, egyedi igények mentén haladnak. Az első konzultációt követően (egy óra, 60 perc, ára bruttó 8000 Ft) e-mailben és/vagy ismét személyesen fordulhatnak hozzánk további segítségért. Ilyenkor az elkészült részeket átnézzük, kijavítjuk, megbeszéljük a hivatalos konzulens által mondottakat, annak mentén haladunk tovább. Ára: 10-50.000 Ft, attól függően, hányszor kér segítséget a szakdolgozó. Az összeget részletekben lehet fizetni. 

E-mailes konzultáció: Ezt azoknak hoztuk létre, akik nem tudnak személyes konzultációra eljönni, tehát elsősorban vidéken lakóknak. Technikailag úgy zajlik, hogy egy előre megbeszélt időpontban folyamatos e-mailcserében vagy chaten beszéljük meg és oldjuk meg a szakdolgozó problémáját. Ára: 9000 Ft/60 perc. Fizetés: utalással vagy postán előre. 

Adat- és forrásgyűjtés:  A szolgáltatást azoknak hoztuk létre, akik idő híján nem tudnak szakirodalmat, adatokat gyűjteni. Küldd el e-mailben a témád, a vázlatod, írd meg, hány darab és milyen jellegű forrásra (szakirodalom – könyvek, újságcikkek, internetes oldalak –, hazai és/vagy nemzetközi statisztikai adatok) van szükséged, mi felkutatjuk és válaszlevélben forrásmegjelöléssel elküldjük. E szolgáltatás ára egyedi, témától, a kért források jellegétől és számától, valamint a határidőtől függ, alsó határ bruttó 9000 Ft. Fizetés: utalással vagy postai úton.

Vázlatírás: Ha megvan szakdolgozatod konkrét témája, de a vázlatírás során nehézségekbe ütközöl, elkészítjük neked. Kétféle vázlatot rendelhetsz:

1. terjedelmes vázlat - Bevezetővel, témakutatással, valamint a vázlatpontok leírásával és tervezett szakirodalmak feltüntetésével - ára: 22.000 Ft,

2. egyszerű vázlat - témakutatással a vázlatpontok és tervezett szakirodalmak megjelölésével ára: 18.000 Ft.

Fizetés: utalással vagy postai úton.


Kész szakdolgozatok helyesírási, stilisztikai, nyelvtani javítása, korrektúrázása: A szolgáltatás e-mailben vehető igénybe. Küldd el szakdolgozatod, mi kijavítjuk. A szövegjavításról bővebben ide s ide kattintva olvashatsz. Ára: 40 oldalas szakdolgozat esetén bruttó 21.600 Ft. Fizetés utalással vagy postai úton.

Kész szakdolgozatok formai szerkesztése (szövegszerkesztés wordben): A szolgáltatás tartalmazza a hivatkozások, a nagy és kisebb fejezetcímek, a folyószöveg, az ábrák, táblázatok, fotók szakdolgozati követelményeknek megfelelő formai szerkesztését. Ára: pontos összeget a kérés és a látott anyag függvényében tudunk adni. Alsó határ 40 oldalas dolgozat esetében bruttó 21.600 Ft. Fizetés utalással vagy postai úton.

Ha tudod, melyik szolgáltatásunkat vennéd igénybe, írj a szakdolgozatikonzultacio@gmail.com címre vagy töltsd ki az alábbi űrlapot és küldd el! Hamarosan válaszolunk.